Grupul Civic Bucuresti

Next 6 >>  
 Forum   Autor   Răspunsuri   Ultimul mesaj 
15 ianuarie, Ziua Eminescu- 2- materialul Oda_in_metru_antic Site laurentziu_roshu 0 Dum 01 13, 2008 9:56 pm
laurentziu_roshu Vizualizarea ultimului mesaj
15 ianuarie, Ziua Luceafarului poeziei nationale - Eminescu Site laurentziu_roshu 0 Dum 01 13, 2008 9:48 pm
laurentziu_roshu Vizualizarea ultimului mesaj
UPLOAD atasamente - loc de urcat si vizualizat file PPS,etc Site Bucuresti 6 Joi 03 29, 2007 8:41 am
Bucuresti Vizualizarea ultimului mesaj
Salvarea de la DEMOLARE a Policlinicii Coltea Site Bucuresti 0 Lun 02 26, 2007 10:19 am
Demolare ilegala Bd. Balcescu/Magheru Piata Universitatii Site Bucuresti 0 Mie 02 14, 2007 10:26 am
Miting cu mars 19-noiembrie-2006 - salvati Piata Revolutiei Site Bucuresti 0 Lun 12 25, 2006 8:38 pm

15 ianuarie, Ziua Eminescu- 2- materialul Oda_in_metru_antic

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect   printer-friendly view    Pagina de start a forumului Romania mea: Grupul Civic Bucuresti -> Site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
laurentziu_roshu

Data înscrierii: Jan 11, 2008

:
MesajTrimis: Dum 01 13, 2008 9:56 pm Titlul subiectului: 15 ianuarie, Ziua Eminescu- 2- materialul Oda_in_metru_antic Răspunde cu citat (quote)

Anexez  un  alt  fisier  original,  pe  care  l-am  creat  special  pentru  15  ianuarie,  Ziua  Eminescu.  Poate  fi  util  in  institutii  in  care  organizati  prezentari  de  materiale  despre  Eminescu,  sau,  daca  nu,  cel  putin  pentru  placerea  de  a  le  viziona.  Materialul   anexat  -  Oda_in_metru_antic   -  contine  si  muzica  pe  versuri  eminesciene,  versurile  scrise,  imagini  reprezentative  fiecarui  vers.  
      La  deschiderea   materialului  o  sa  apara  butoanele  "READ  ONLY"  sau  "DESCHIDERE  IN  CITIRE"  in  functie  de  limba  sistemului  office  instalat.     Faceti  click  pe  butonul  READ  ONLY  -daca  aveti  meniu  in  engleza,  sau  pe  "DESCHIDERE  IN  CITIRE"  daca  aveti  meniu  in  româna,  si  materialul  se  va  deschide  in  vizualizare

Oda_in_metru_antic_Mihai Eminescu_FINALPassword.pps
 Description:
Oda_in_metru_antic_Mihai Eminescu - La deschiderea materialului o sa apara butoanele "READ ONLY" sau "DESCHIDERE IN CITIRE" in functie de limba sistemului office instalat. Faceti click pe butonul READ ONLY -daca aveti meniu in engle

Download
 Filename:  Oda_in_metru_antic_Mihai Eminescu_FINALPassword.pps
 Filesize:  4.09 MB
 Downloaded:  170 Time(s)

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect   printer-friendly view Pagina de start a forumului Romania mea: Grupul Civic Bucuresti ->  Site Data este UTC + 10 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum